MARS

(null)
 
Heeej fina ni!
 
Mars och egentligen Februari också har bloggen fått pausa lite, ett lite omedvetet val men det har verkligen behövts. Har haft så mycket med annat dessa senaste månader. Jobb, familj och vänner har fått det mesta av min tid och trots att bloggen har blivit en del av mitt jobb så blev den lite bortprioriterad för att jag skulle kunna ge 100% på allt annat. Det här med att vara mamma till två små barn och jobba med ett av barnen på armen tar på krafterna och även om jag älskar att ha mycket saker för mig, jobba, måla, fixa så är jag sååååå galet beroende av att ha lugn och ro och tid för mig själv ibland! Så när dessa stunder kommit så har jag inte haft en tanke på att blogga utan bara försökt samla på mig energi för att jag inte ska somna i soffan vid halv tio varje kväll.... vilket jag förståss har gjort ändå haha. Har verkligen varit tömd på energi och det har mest funnits tid för det viktigaste i livet! Men nu känner jag att energin är på väg tillbaka och jag ska försöka ge bloggen lite mer kärlek.
 
Men om jag ska summera Mars då...
 
FÖDELSEDAGAR, ja och egentligen Februari med, Typ alla (inte rikigt men väldigt många) av min nära fyller år, och just i år fyller många 30 vilket innebär en hel del firande på alla olika håll. Såklart väldigt roligt men det tar på krafterna och jag är inte heller ett jättefan av att ha massa saker inplanerade, tycker bäst om spontana saker och känner faktiskt oftast att det blir roligare. Och så en hel del jobb på det också! Jag och Anna fick bland annat den stora äran att plåta Mrs Mighettos nya kollektion (som är magisk) som släpps den 12 April! SÅ himla roligt. Så det och en massa andra små jobb har tagit upp all min tid på senaste, på instgram är jag i alla fall lite flitigare med inläggen så om ni saknar mig här på bloggen så kika in där.
 
I April vill jag som förmodligen alla andra ha vår och en massa häng i solen och så fort all snön är bort och marken tillåter så ska vi bygga altan! Har inte alls lika mycket jobb inplanerat utan har ganska mycket ledig tid vilket känns skönt så jag ska verkligen passa på att vara mammaledig med min lilla tjej som redan hunnit bli 9 månader!!! Kan inte riktigt fatta vart tiden tar vägen men söt som socker är hon och fortfarande världens gladaste lilla tjej! 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Hanna:

Det låter som att du haft en bra månad!

#2 - - Jennie:

Så fina bilder, och fin blogg.

Svar: Tusen tack 🙏🏼😘
Jasmina Bylund

Upp