HELGEN

Har verkligen fått höstfeeling denna helg! Första gången i år faktiskt! Tycker att sommaren hängde kvar så där ovanligt länge och jag som brukar tycka att både hösten och vintern är ganska jobbiga att ta sig igenom känner mig väldigt optimistiskt och snart är det ju vår igen! 

(null)

(null)

(null)

Vi har myst en hel del inne i soffan, bakat sockerkaka, städat och rensat ut en massa grejer här hemma. Världens bästa känsla faktiskt.  Ni har väll inte missat att jag och Anna ska ha en loppis nästa helg i Norrtälje!? Blir en hel del godbitar som kommer säljas så det får ni helt enkelt inte missa. 

(null)

(null)

Mitt i rensandet hann vi också med att möblera om i sovrummet! Har längtat efter att ha sängen mot en vägg och i förra veckan så satte vi för en dörr som gått mellan vårt sovrum och Winstons rum och då fick vi äntligen möjlighet att ha sängen så! Och inatt sov vi som stockar så nu får det vara på det här viset ett tag! Också skönt att kunna ha gardiner i fönstret, vilket vi inte kunnat när sängen stod under fönstret. 

(null)

(null)

Och blommor piggar väll upp vilken grå dag som helst, eller hur?! Hoppas ni hade en mysig  hösthelg! 
Allmänt | |
#1 - - Jennie :

Så mysiga bilder

#2 - - Bella:

Alltså dem beige kuddarna med vingar och den lila kudden med snörning och morgonrocken..vart kommer dem ifrån..? Stort vill ha och ursäkta om du redan fått flera frågor om dem..:)
Dina bilder är så otroligt harmoniska, förstår inte hur man gör för att få dem så lite lätt gråtonade trots att man drar ner saturation..får det inte så här.

Upp