JULKLAPPSTIPS FRÅN MINIREPUBLIKEN

 
För andra året i rad har jag och Anna fått välja ut våra julkppsfavoriter till dom små hos bästa Minirepubliken. Så himla roligt och speciellt när Minirepubliken är en av dom finaste webshopparna för barn som vi vet. Allt är handplockat och så fint. Helt omöjligt att inte hitta massa saker som man bara måste ha. Så gissa om vi hade svårt att välja ut några favoriter? Vi ville ju så klart ha typ allt men till slut var det dessa alldeles perfekta och underbara sakerna som i alla fall vi tänker lägga under granen till våra småttingar i år.
 
(null)
 
(null)
 
Alltså Valen hur fin är den inte? Så himla gullig och precis lagom stor för dom allra minsta. den kommer från jellyvcat och har faktiskt en hel del fina kompisar också, spana in dom här.
 
(null)
 
Dessa klossar från sebra är nog den perfekta klappen för en 1 1/5 åring, man kan både stapla på och lägga i varandra. Finns det något roligare än det? Tydligen inte enligt Belle så det här kommer passa henne helt perfekt. Ni hittar dom här.
 
(null)
 
(null)
 
Dom har så himla mycket fint från Ferm livings sortiment, bland annat detta fina pussel som jag är fullkomligt kär i. Så Gulligt och visst är det väll svårt att hitta fina pussel till dom minsta barnen? 
 
(null)
 
Alltid på jakt efter fina krokar till barnens rum och denna kunde jag inte motstå, kanske inte den roligste klappen för barnen så den här vart kanske lite mer till mig :) Ni Hittar den här!
 
(null)
 
(null)
 
Både björnen och sängkläderna är från Konges slojd, mitt absoluta favoritmärke för barnen just nu tror jag, allting är så fint och dessa två kunde jag inte motstå. Älskar deras sängkläder och matrialet är to die for, önskar att dom gjorde sängkläder till vuxna också....
 
(null)
 
(null)
 
och alla dessa fina möss från Maileg, så söta så att man dör lite. Ni hittar denna och massa fler fina saker från Maileg här.
 
(null)
 
Föreklädet från Liewood är ju så gulligt och ser ni grytvantarna med öron? Blir perfekt för min lilla baknisse här hemma.
 
(null)
 
 
Trots att Minirepubliken inte är den största av alla webshoppar för barn så har dom precis allt det där man letar efter och lite till. Konges Slojd, Ferm living, Sebra, Maileg och Liewood är bara några av alla märken som finns i shoppen. Så saknar ni någon julklappp eller har ni inte ens börjat handla era klapppar än? Hur som helst så bara måste ni spana in Minirepubliken. Till och med Annas katt Bosse vart förtjust i dom fina sakerna. 
 
 
Stor kram och stressa inte ihjäl er denna vecka kära ni!
 
 
Allmänt, Barn, Jul | julklappar, julklapp, julklappar til barn, julklappstips, minirepubliken, leksaker, ferm living, maileg, liewood, julinspiration, sebra, pussel, sammetsband | |
Upp