UTEMELLIS


Så himla härligt när man får äta mellis ute i det gröna! Tror nästan det mesta blir godare när man äter ute och det verkar som att Belle håller med, hon suger i vanlig ordning i sig dessa goa klämmisar på bara några sekunder och verkar liksom aldrig tröttna och ingen är gladare för det än jag för bättre och enklare mellis får man leta efter! 

(null)

(null)

Belle har alltid en sån himla gullig och allvarsam min när hon äter sina klämmisar. Så koncentrerad och som att hon nästan i förväg är lite sur över att den ska ta slut eller att nån ska komma och ta den ifrån henne. Den här smaken med persika och vanilj är riktigt poppis här hemma och även Winston snor åt sig en ibland. Ni hittar den här!

(null)

(null)

Hon traskar omkring med sitt lilla mellis på altanen, äter lite, luktar lite på blommarna, pillar lite i jorden och lever lajf min lilla älskling! 


(null)

(null)

Och som att Alex & Phils goda och braiga klämmisar inte är bra nog så kommer dom byta till aluminiumfria och biobaserade förpackningar på alla sina produkter under hösten. Så bra det kan bli helt enkelt! 


Inlägget publiceras i samarbete med Alex & Phil

Allmänt | | Kommentera |
Upp