2017


Åh herregud vilket år det har varit, 2017 kommer för min del bli ett sånt där år jag aldrig nånsin kommer glömma! Så mycket fint och härligt har hänt detta år och jag kan inte ens förstå allt som hunnits med. Exakt halva 2017 var jag gravid med vår älskade lilla flicka som kom till oss 30 Juni. 

(null)

Heelt golvad var jag av denna graviditet vilket kom som en liten chock då jag mådde så himla bra när jag var gravid med Winston. 

(null)

Trots detta åkte jag, peder och bebismagen till New york några dagar i februari och ojojoj vad vi gick och åt, gick och åt osv, så härligt och en resa jag sent kommer glömma. 

(null)

I Mars fyllde jag hela 30 år utan en endaste liten gnutta åldersångest. Är snarare nöjd och stolt över allt jag hunnit med i mitt liv innan 30 år fyllda, lite osvenskt att säga kanske men så sant som det är sagt! Vi bestämde oss ganska hastigt att nu jäklar vill vi bo i hus, eller det hade vi väll velat ett bra tag men nu bestämde vi oss att göra slag i saken men var väll ganska inställda på att det skulle ta ett tag att hitta det där drömhuset, men bara två månader senare så hade vi köpt. Och lyckan va total, kändes verkligen sååå rätt!

(null)

Gick över tiden en vecka men det kändes som typ 10 år... på kvällen den 29 juni, dagen innan vi skulle ha visning på vår lägenhet drog det hela igång och bara 6 timmar senare efter
en i jämförelse med Winstons väldigt lätt och smidig förlossning. Kunde knappt förstå att det gick så bra, hur bra jag mådde och hur snabbt jag återhämtade mig denna gång! Helt fantastiskt verkligen och så glad att jag även har fått en positiv förlossningsupplevelse.

(null)

Att få komma hem med Belle till Winston och se dom träffas för första gången var bland det häftigaste jag varit med om och helt klart största som hänt i år! Så glad att vi filmade just detta möte. Våra två fina barn alltså, måste säga att det är något magiskt med att ha både en pojke och flicka, hade ju såklart blivit lika glad för en till pojke men i smyg har jag nog alltid önskat mig en av varje. 

(null)

Några dagar senare var vår lägenhet såld och vi fick flytta in i vårt hus en hel månad innan planerat vilket var oroligt lyxigt då vi fick njuta av lite sommar i trädgården,  
(null)

hela hösten och vintern har bestått av lättare renoveringsprojek, en hel del målande, roliga jobb och en massa massa bebisgos med typ den gossigaste och snällaste lilla bebisen man kan tänka sig. 

(null)

Julen kom även i år och juljunkie som man är  så gick vi verkligen all in, med allt från kransar, till julstjärnor. Och första julen i huset blev precis sådär magisk som vi hade föreställt oss. 

(null)

Belle har redan hunnit bli sex månader, sitter själv och tycker storebrorsan är roligast i världen. Kanknappt förstå hur snabbt det här året har gott och hur mycket vi lyckats klämma in på ett litet år men är verkligen så så ödmjuk och tacksam inför allt som hänt detta år.  

(null)

Nu ser jag fram emot 2018 och känner att även det kommer bli ett sånt där härligt år, längtar ihjäl mig efter sommar och alla roliga projekt vi ska ta tag i här hemma. Har också massa roliga sammarbeten och grejer på gång som ni små småningom om kommer få ta del av. Åhh alltså jag är verkligen så där galet pepp på 2018, hoppas ni är det med.

Vill även passa på att tacka alla fantastiska följare och läsare som likear, kommenterar och hejjar på mig. Är så glad för varenda en av er och det betyder så mycket.  Jag önskar er alla ett fantastiskt gott nytt år och hoppas innerligt att ert 2017 var precis lika bra som mitt! Allmänt | | En kommentar |
Upp