JULKLAPPSTIPS

 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

 
 
(null)
 
(null)
 
I sammarbete med Minirepubliken har jag och Anna fått välja ut våra bästa julklappar till Winston, Hollie, Bianca och Belle. Vi hoppas så klart att vi ska kunna inspirera och att ni ska hitta en massa fint till era små från den finaste barnshoppen vi vet! 
 
Winston har ju sedan länge snöat in på bilar och den här racerbilbanan kändes ju ganska given, räknar göra han också och även på förskolan övar dom på detta därför kändes det här räknepusslet lite extra kul och hur fint är det inte?  
 
Belle har ju inte direkt några intressen än förutom att sova och ligga och jollra såklart så där valde jag den här så himla fina hängdekorationen som jag hoppas hon ska tycka om att ligga och titta på och den sockersöta katten med vingar får tillsvidare en hedersplats på hyllan i hennes rum till hon blir stor nog att börja leka på riktigt om hon inte blir biltokig som brorsan då såklart för då lär den få sitta kvar där 
 
Vill ni läsa om vad Anna hittade åt Bianca och Hollie kan ni göra det här!
 
 
Här hittar ni våra bästa julklappstips! 
 RacerbilbanaRådjur på hjulKatt med vingarKanin med tröja, RäknepusselHängdekoration,
Trälossar och ballerinor i ask.
 
Och skulle inte något av detta passa just ers småttingar så har dom så klart en himla massa annat fint som är perfekt att lägga under granen så in och handla alla era klappar till barnen där!
 
 
Inlägget publiceras i sammarbete med Minirepubliken.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp