SOMMAR

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Just nu i världens härligaste månad ( läs ohärligaste) så tänkte jag att att man kunde behövas pigggas upp med lite härliga sommarbilder som påminner oss om att snart är snön borta 
 
Jag försöker verkligen vara i nuet men det är svårt dessa gråa dagar. Jag har nog aldrig riktgt kunnat hantera dom på något bra sätt och det har inte blivit bättre med åren direkt. Men tiden går ju så där vansinnigt snabbt och rätt vad det är så har all snö försvunnit träd och buskar börjar knoppa och snödropparna ger hopp om att det blir vår och sommar i år igen, hur avlägset det än känns just nu. Men som jag längtar efter sol och grönska! Få känna den där första vårsolen på trappen med en kaffekopp i handen eller kunna gunga med barnen i trädgården efter förskolan. Och för att inte tala om att äta middag ute på altanen eller att få vakna av solen på morgonen och det är grönt utanför fönstret. Brunbrända glassätande barn, somriga pajer, och trädgårdsblommor är ju ytterligare några saker att längta ihjäl sig efter.  
I år har vi också en del väldigt roliga projekt att se fram emot... bland annat ska vi bygga en pergola längs ena sidan av huset för att kunna maxa sommardagarna och jag tror att det kommer bli så galet bra och längtar till vi kan sätta spaden i marken. Sen har vi såklart ett gäng inte riktigt lika roliga saker som vi måste göra i sommar, till exempel bygga stentrapp och måla fasaden (med linoljefärg) jobbigt kommer det vara men åh så fint det kommer bli när det är klart. Som ett nytt hus! Har ni några roliga/tråkiga projekt i sommar att se fram emot? 
 
 
Allmänt | |
Upp