REGNIGA DAGAR

Alla dessa regniga dagar vi har den här sommaren ägnar vi inne och hemma och myser runt... igår gjorde vi pannkakor och både Winston och Belle ska så klart hjälpa till. Winston kan hela pannkaksreceptet vid det här laget och är en riktig hejare på att göra pannkakor och igår lärde han sig till och med att vända dom i stekpannan själv. Tycker att det är så himla kul när barnen visar ett intresse i köket och vill vara med och hjälpa till! Verkligen något som man ska uppmuntra men det  kräver ju såklart en del tålamod men det får det vara värt, ibland i alla fall...

(null)

(null)(null)

(null)

(null)

Sen måste vi ju prata om och reda ut det här med vad man har på pannkakorna. Sylt verkar ju onekligen vara det dom flesta tycker om att ha på sina pannkakor... även jag ibland men här hemma äter vi allra helst och oftast med bara lite strösocker och pressad citron över! Helt magiskt gott och i princip alla har tyckt att det är SÅ konstigt men egentligen är det inte konstigare än något annat och sen är det  framför allt är hur gott som helst och alla som provat älskar det så om ni inte provat gör det!!!
 
(null)

Barnen älskar det och Winston fullkomligt dränker sina pannkakorna citron och ibland lyxar vi till och med till det lite med vispgrädde! Finns det något godare? 

(null)

(null)

Hoppas att ni njuter av sommaren och även dom regniga dagarna! Här hemma längtar jag till att barnens vattkoppor ska försvinna så vi kan fortsätt njuta av sommaren till fullo för just nu råder det lite husarrest här hemma. 

Kram till er! 
Allmänt | |
#1 - - Frida:

Vad mysigt! Och pannkakor är ju så himla gott. Väldigt fina bilder har du tagit på pannkakorna med

#2 - - Annelie:

Så gott. Bilderna gjorde mig sugen på pannkakor! Måste ha det senare i veckan. Min andra hälft har också socker och citron på pannkakorna. Själv klickar jag gärna jordgubbssylt, omnomnom.

Upp