TVÅ NÄTTER

Den här sommaren har vi verkligen tänkt att vi faktiskt bara ska var hemma, inte resa någonstans och bara njuta av den svenska sommaren. Mest för att vi har så mycket olika projekt hemma i huset. Bland annat att måla om ( riktigt ångestprojekt om ni frågar mig men det komer säkerigen bli fint och sååå skönt när det är klart) Mer om det i ett annat inlägg. Men vi bestämde off i alla fall för att åka några nätter till norrköping för att bo på detta fian ställe, gå på kolmården med barnen och sedan vidare några dagar till några vänner på Öland. 
 
(null)
 
Vi bodde på ett supefint ställe bara tio minuter från Kolmården som hette Villa Fridhem, så vackert ställe med helt magisknatur runt omkring. Så glad att vi hittade dett ställe att bo på och barnen var mer än nöjda med att få bo på hotell.
 
(null)
 
(null)
 
Fanns så himla mycket roligt för barnen här och det vart sannerligen två fullspäckade dagar med allt från fotbollslek till bad i inomhuspolen... Så lyxigt och såå roligt. Man unde ju tro att Winston skulle vara helt slut efter en hel dag på kolmården men han var vääääldigt mån om att hålla sig vaken i bilen på väg tillbaka till hotellet för att hinna bada i poolen innan läggdags. tror nog att man frågar honom så var poolen bättre än hela dagen på Kolmården...  
 
(null)
 
(null)
 
Gulliga nyvakna barn, visst är det något speceillt med att sova på hotell? 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Så härliga och stora ytor att hänga och umgås på , fanns även en gigantisk sandlåda med massa leksaker till barnen. Tyvärr var inte vädret det bästa när vi var här, men med lite sol skulle det nog blivit ännu lite bättre :)
 
(null)
 
(null)
 
Det låg så vacker med utsikt mot sjön och en massa grönska, är ju en riktig sucker för fina utsikter och för Den här magiska grönskan. Älskade att strosa omkring i dessa fina omgivnigar och bara njuta av sommarsverige.
 
(null)
 
(null)
 
Hotellfrukostmänniska som man är så hade jag inte mycket att klaga på här... Det mesta man kunde tänka sig vilja ha till  frukost fanns här och både vxna och barn var nöjda,  längtar redan tillbaka till denna lyxiga frukost!
 
(null)
 
(null)
 
Tusen tusen tack för så fina dagar med mycket spring, lek, bad och god mat! Vi kommer säkerligen komma tillbaka hit! Nu vidare till Öland och ännu mer bad lek och härligheter!
 
Hoppas ni alla har en fin sommar!
Kram
 
Allmänt | |
Upp