TIDIG MORGON


Idag blev det en alldeles för tidig morgon, jag är så van och bortskämd med att vår sömntuta oftast sover till 8 på mornarna men idag ville Winston så klart gå upp kl 6, trist för mig bara att det var Peders tur att få sovmorgon. Jag är verkligen inte van att gå upp så här tidigt så jag känner mig helt förstörd om jag ska vara ärlig haha. Men vi flyttade från sängen direkt till soffan och här har vi hängt ett tag nu, kollat på barnprogram, Winston har lekt med sina  älskade tåg och jag har druckit te och kollat på nyhetsmorgon. Nu väntar vi på att Peder ska vakna så vi kan hitta på något kul att göra. 
Allmänt | | 4 kommentarer |

ÄNTLIGEN FREDAG

 Usch och fy vilken vecka vi har haft! Winston har haft feber med du dubbelsidig öroninflammation och både jag och Peder passade på att boka in extremt viktiga jobb denna vecka så tro mig när jg säger att det har varit kaos. Men nu är det äntligen fredag och jag lyckades på något konstigt sätt rodda ihop det här jobbet som tro det eller ej blev så fint så man smäller av, lovar att visa er när det är dags för publicering :) Winston är nu äntligen frisk men jag måste säga att denna vecka hade aldrig varit möjlig utan fantastiskt underbar familj som stället upp när man behöver!!! Tacktacktack!!!! Vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle man göra utan min mamma och syster! Ställer alltid upp i vått och torrt helt enkelt bäst i världen. 

Men nu har i alla fall en ny matta fått flytta i i Winstons rum, vad tycks? Har sneglat på den ett tag och när jg sprang förbi åhlens här om dagen och såg att det var 70% rea så kunde Jag inte låta bli!! Så Winstons gamla matta fick flytta in på kontoret och nu letar vi bara efter en sista matta till hallen sen är mattjakten över för den här gången. Allmänt | | En kommentar |

FORMEXGrått, grått, grått och så lite mer grått var ungefär det som fanns på Formex. Naturmaterial i alla dess former, mycket trä, ljust och mörkt blått smyger sig in lite här och var men det gråa nyanserna håller sig garanterat kvar 2016. Jag tycker att Formex har blivit lite småtråkigt senaste åren då det är ungefär samma sak varje gång men jag fick i alla fall trevligt lunchsällskap av två instagramfavoriter Emily och Malin eller snarare @emsloo och @malinsroom som dom ju heter på instagram om ni inte redan följer dom så skyndaskynda. 
Skönt att Formex är över för den här gången och för min del så taggar jag lite extra för furniture fair i februari och hoppas att den ska bjuda på lite mer spännande finheter än vad Formex gjorde.

Nu blir det mackor till middag och sofforna resten av kvällen för jag är helt slut. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp