PÅ VÄGGENSå här ser det för tillfället ut på väggen ovanför Winstons säng, Där han förhoppningsvis ska börja sova inom kort. Jag och peder håller på att dö av ryggont och av frustration av att inte få plats i sin egen säng. Samtidigt är det ju så gosigt att han honom emellan oss och jag lovar att jag kommer sova ännu sämre om han inte är där. Helt omöjligt beslut och dom säger ju att det bara blir svårare och svårare och vänja av dom ju äldre dom blir men jag vägrar att lyssna på det och inbillar mig att det kommer vara lätt som en plätt att få honom att sova i sitt eget rum! Jag det är ju just det, egen säng har han ju klarat förut men då har den ju står brevid våran säng och man har fortfarande haft han nära, nu kommer den ju stå låååååångt bort i ett helt annat rum som liksom är på andra sidan lägenheten... Nu lät det ju som vi bor i paradvåning på 500 kvm men det gör vi ju såklartinte och problemet är nog inte så stort som jag vill få det att låta. Men men nu ska jag i alla fall äta väldens godaste lunch.
Allmänt | | En kommentar |

WORK WORKNu blir det jobb jobb jobb, Winston är äntligen frisk och precis lämnad på förskolan. Det är verkligen så mycket att göra just nu med Wiho, går så där oförskämmt bra och vi kunde inte vara gladare. Världens bästa kollega har man också som har jobbat ihjäl sig med packande och allt därtill medans man själv flyttat, haft inskolning på dagis, sjuk liten winston, ja verkligen allt på en gång. Men nu börjar ju Annas lilla Hollie på förskolan i veckan och förmodligen så blir det ombytta roller. Vilken himlans tur att vi är två i det här. Och vet ni? Nästa vecka ska vi ställa ut på underbara barnmässan så ni kan ju förstå att vi har mykcet att greja med men det ska bli så himla roligt, vi är helt galet laddade. Där kommer ni även kunna shoppa våran supernya kollektion som först släpps den 20 oktober men vi tjuvstartar på mässan så hoppas verkligen att ni kommer och hejjar på oss! Skulle vara så kul att se er där!
Allmänt | | 2 kommentarer |

HÖST

Nu när hösten börjar smyga sig på så köpte jag mig en fantastiskt rumsgran och myste till det lite extra i sovrummet men världens finaste nya kruka den Room och en sängkappa till sängen. Behöver jag säga att jag älskar vår väggfärg. Ursäkta att jag tjatar men verkligen mer och mer för varje dag! Mer blått åt folket!! 
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp