NYTT PORSLIN

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För några veckor sedan fyllde vi upp skåpen här hemma med det här fina porslinet från Eva Solo. Har så länge varit på jakt efter ett fint vardagsporslin och det här är verkligen perfekt så jag slog på stort med allt från assietter till äggkoppar. SÅ skönt att en servis som man har riktgt mycket av och som man sent tröttnar på. Vitt, enkelt, stilrent och snyggt! I love it!! Och nu är det sista chansen att med koden Jasmina20 handla hela deras Legio Nova serie till 20% och ni hittar den  här

Happy shopping och hoppas ni har en fin kväll! 

Allmänt | | 3 kommentarer |

BARNENS RUM

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hello! Hur härlig har inte denna dagen varit?! Alltså vädret! I alla fall för oss som bor runt Stockholm. Känner mig så laddad och så pepp på flera sånna här dagar! Sol sol sol!!! 

Dagen började kanske inte lika härligt, röjde som en tok i barnens rum, bäddade om i nya såååå fina sängkläder från Garbo & friends nya kollektion och städade för 1000 gången den här månaden haha! Och på begäran kommer ett litet blogginlägg om sammetsdrapperiet. Det är helt ljuvligt fint och jag älskar sammet. Winston har ju en inbyggd platsbyggd säng med snedtak över så det kändes verkligen som det perfekta stället att hänga upp ett fint draperi. Extra bra är det ju också att han kan dra för det så får han som en helt egen liten koja eller det som kanske är mest poppis just nu, att snurra in sig i det när man leker kurragömma. 
Draperiet är en färdig gardin som jag köpt på Ohlsons tyger och ni hittar den här. Köper nästan alla mina gardiner där, jag tycker dom har ett så himla fint och prisvärt sortiment av färdiga gardiner allt från linne till sammet och en annan bra sak och något som jag vet är svårt att hitta är att nästan alla deras gardiner är 300 cm, så bra om man har högt i tak hemma. 

Så mer sammetsgardiner till folket helt enkelt! Det ger verkligen en sån ombonad och magisk känsla och passar så bra i ett barnrum där man vill ha just precis den där mysiga sagolika känslan. 
Allmänt | | 2 kommentarer |

MÅLAT KÖK.... IGEN

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vårt kök var bland det första vi målade om när vi flyttade in i huset och jag kände väll egentligen redan från början att jag inte var helt nöjd men eftersom vi hade hundra andra saker att fixa med så fick det va så och helt ärligt så var det ju ändå ganska fint men inte så där superfint som jag hade tänkt mig. Så för några månader sedan strax efter jul när det var som mörkast ute och den mörkgråa färgen vi haft i matsalen och delar i köket drev mig till vansinne, ville liksom bara ha ljust överallt och får man det inte ute får man fixa det inne tänkte jag och fick ett ryck en fredag kväll och började provmåla lite här och var! Peder vart inte gladast i världen och trodde att jag hade blivit knäpp! Det hela resulterades i alla fall att vi målade hela helgen men inte till detta ni ser på bilderna... nejnej, vi målade köket blått och väggarna i nån ljusljusgrå nästan vit färg, låter ju ganska fint eller hur? Men herregud vad fult det blev! Så fult att ni inte ens kommer få se en bild, tror faktiskt inte ens att jag tog någon haha! SÅ nu har jag erkänt det! 

Någon vecka senare var jag på penseln igen men jag vågade knappt erkänna för Peder och när jag sedan målade om till detta, gjorde jag det lite i smyg en dag när han var på jobbet. Men NU är jag såååå nöjd på riktigt (även Peder) och tillslut målade vi liksom om precis allt, luckorna är målade i den allra finaste gråbeigebrunlila kulören från Nordsjö som heter Dusky sarcelles, hela den serien är för övrigt så fin, den perfekta varma gråskalan. Pärlsponten och listerna är målade i Misty sarcelles även den från Nordsjö och den har vi också i hela vardagsrummet så övergången mellan matsal och vardagsrum blir så fin och naturlig. Till sist så målade vi väggarna med kalkfärg som gav det där lilla extra till hela köket och matsalen. Projektet blev som ni förstår liiiite större än tänkt men helt klart värt det för nu känns det verkligen tipptopp! 
Allmänt | | 5 kommentarer |
Upp