JULKLAPPSTIPS

 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

 
 
(null)
 
(null)
 
I sammarbete med Minirepubliken har jag och Anna fått välja ut våra bästa julklappar till Winston, Hollie, Bianca och Belle. Vi hoppas så klart att vi ska kunna inspirera och att ni ska hitta en massa fint till era små från den finaste barnshoppen vi vet! 
 
Winston har ju sedan länge snöat in på bilar och den här racerbilbanan kändes ju ganska given, räknar göra han också och även på förskolan övar dom på detta därför kändes det här räknepusslet lite extra kul och hur fint är det inte?  
 
Belle har ju inte direkt några intressen än förutom att sova och ligga och jollra såklart så där valde jag den här så himla fina hängdekorationen som jag hoppas hon ska tycka om att ligga och titta på och den sockersöta katten med vingar får tillsvidare en hedersplats på hyllan i hennes rum till hon blir stor nog att börja leka på riktigt om hon inte blir biltokig som brorsan då såklart för då lär den få sitta kvar där 
 
Vill ni läsa om vad Anna hittade åt Bianca och Hollie kan ni göra det här!
 
 
Här hittar ni våra bästa julklappstips! 
 RacerbilbanaRådjur på hjulKatt med vingarKanin med tröja, RäknepusselHängdekoration,
Trälossar och ballerinor i ask.
 
Och skulle inte något av detta passa just ers småttingar så har dom så klart en himla massa annat fint som är perfekt att lägga under granen så in och handla alla era klappar till barnen där!
 
 
Inlägget publiceras i sammarbete med Minirepubliken.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

PANNKAKSFREDAG

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är det fredag och då har det ju liksom blivit tradition med pannkakor här hemma. Winston är ju alltid hemma på fredagar och då känns det kul att göra fredagarna lite extra mysiga på det viset. Nu har vi precis glufsat i oss ett helt gäng pannkakor och gosat ner oss i soffan en stund innan vi ska ut en sväng och suga i oss lite av den här solen som man så sällan ser så här års.

Hoppas ni får en fin dag och helg! 
Allmänt | | 5 kommentarer |

SPARAT PÅ INSTAGRAM

(null)

Tycker verkligen att det här med att man kan spara sina favoritbilder på instagram typ är det bästa som hänt ( i instagramvälden då såklart) man ser så mycket fint hela tiden men så lätt att glömma bort och vem bar det nu som la upp den där fina bilden jag såg för nån vecka sedan?! och det här är verkligen det perfekta sättet att inte glömma bort den där fina bilden man såg och löser liksom hela det problemet! 

Här ovan ser ni mina senast sparade bilder och ni ser ju vad jag längtar efter, ljusa sommarkvällar, blommor, rosa och rött! Speglar väldigt väl mitt mode just nu måste jag säga. Även fast jag älskar just julen så är jag en riktig vinterhatare och längtan till våren och sommaren är helt galet stor.

Bilderna jag sparat tillhör dessa fina konton som ni absolut borde spana in om ni inte redan gjort det!  

@localmilk @fotograflinaostling @nonihana_ @mishoneparis @jotunlady @paintandhaven @helena.moore @signebay  @atelierlavague
Allmänt | | Kommentera |
Upp