VARM CHOKLAD

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Varm choklad är en stor favorit och är enligt mig nästan inkluderat i alla vintriga aktiviteter, ska man åka skidor måste man ha varm choklad, samma med skridskor, pulkaåkning eller kanske bara en liten utflykt. Så himla gott verkligen och idag när Winston kom hem från förskolan gjorde jag varsin kopp åt oss två, dessvärre så var det inte lika poppis hos honom, han vägrade smaka och la sig på golvet under bordet och lekte med sina bilar istället... kul! Vad är det där med att inte ens vilja smaka?! Han skulle bara veta vad han går miste om. 
Allmänt | | Kommentera |

HJÄLP

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kan inte riktigt fatta att jag har gjort detta haha, har senaste åren verkligen avskytt färgen rött och aldrig i hela mitt liv skulle jag kunna tänka mig att jag skulle måla den hemma men nu står vi här med Belles lilla rum (eller del av rum) målat i en roströd färg som är så fin att jag dör lite. Hade verkligen inte tänkt att jag ens skulle måla här utan tanken var att tapetsera men vi tycks aldrig ta tag i det projektet så då vart det en snabb lösning med några lager färg. Har suktat ett tag efter just denna färg och den har stått och skräpat i förrådet ett tag nu men tanken var att jag kanske skulle måla om en liten stol eller två men nu vart det så här i stället och jag kan verkligen i nte vara mer nöjd, Mer färg till folket, missförstå mig rätt jag äääälskar grått och beiget men det här gjorde mig så glad och tänk vad man kan ändra sig snabbt, så knäppt det där. 

Förresten, hur fint är inte skeppet?! Ni hittar det hos Garbo & friendsAllmänt | | Kommentera |

HALLEN

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hallen är nu klar, idag drog jag det sista penseldraget där inne på ett bra tag hoppas jag... har nog målat typ allt där inne, förutom linnedrapperiet till garderoben såklart men annars har lister, dörrar, knopplister, skoskåp, förvaringsbänk, pärlspont och till sist väggarna fått ny färg och jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli klart men vi är så nöjda med resultatet, speciellt jag! Var ju till en början lite orolig att det skulle bli lite mörkt men det vart ju hur bra som helst! Och ännu bättre kommer det bli när vi i vinter ska ta ner alla stora björkar som står i vår trädgård och snor den lilla lilla solen man får så här års.

All färg kommer som vanligt från Happy homes som jag har fått den stora äran att sammarbeta med! Dom har ju det mesta inom färg och tapet och alltid så himla hjälpsamma.
 
Kulörerna jag valt i hallen är dessa
Pärlspont, bänk och snickerier - Evening green, Jotun lady, matt 
Väggar och knopplist - Smooth white, Jotun lady, helmatt
Skoskåp - Sand, Jotun lady, matt

Så roligt och ett tydligt exempel på att färger verkligen kan spela dig ett spratt, färgen jag målat på alla snickerier heter ju evening green och i dom flesta fall så ser den ju väldigt grön ut men här i våran hall så är den verkligen knallblå, eller vad tycker ni? Så kom ihåg, provmåla alltid för bästa resultat.

Inlägget publiceras i sammarbete med Happy homes. Upp