LIVET

Alltså denna lilla människan!! Precis lika överväldigad som när Winston kom över att man kan älska någon som man knappt känner så här mycket! Allmänt | | 2 kommentarer |

BABYGYM

Världens enklaste diy tips!! Borra hål i två träbitar, trä igenom en pinne och knyt på lite fina småsaker som är roliga att titta på. Tog typ 5 minuter att göra och mycket finare än dom flesta babygym som finns att köpa enligt mig i alla fall. Belle däremot var inte riktigt lika imponerad, somnade med en gång haha! Dock är det nog inte riktigt klart än, ska på med snören i sidorna som stöttar upp och så ska den betsas i mörkbrunt.
Allmänt | | 2 kommentarer |

GOD MORGON

God morgon kära ni, nu var det så där längesen igen. Men har som ni kanske förstår haft fullt upp med allt från bebis till flytt och renovering... tänk att allting alltid kommer på en gång! Som tur är så har vi väldens på riktigt snällaste och finaste bebis. Hon bara sover och äter och har redan fått en härlig dygnsrytm och sover 6-8 timmar i streck varje natt! Kan knappt tro att det är sant för med Winston var det allt annat än lätt dom första tre månaderna så jag känner att vi var värda en nöjd och glad bebis den här gången. Så härligt att verkligen kunna njuta av den här första tiden utan konstant smärta och oro för allt hela tiden! Men tiden går ju som vanligt för fort och hon är snart 6 veckor!!! Helt galet verkligen! Winston är väldens bästa storebror och kallar lillasyster för sin lilla gulleplutt, så sött så man dör en smula. 


Huset då? Det är helt fantastiskt och jag kan inte riktigt fatta att vi har ett stort fint hus med en trädgård!!! Det är en del att göra men sakta men säkert går det fram och som vanligt så tar allt mycket längre tid än man tror... varför är det alltid så?! Att man inte lär sig liksom. Matrummet är så gott som klart, bara det där vitrinskåpet som ska målas i någon ljusare färg. Vardagsrummet är också så gott som klart och nu håller vi på och grejar för fullt i köket och idag ska vi köpa bänkskiva. Sedan är det sovrummets tur, i veckan kommer det hantverkare och fixar och i helgen ska det målas där i en färg som jag saknat en hel del måste jag erkänna, kan ni gissa vilken färg det blir?? Tanken var först att tapetsera och kanske gör vi det lite senare men det kändes som ett lite stort projekt nu när vi har tusen andra saker att göra. 

Men nu ska jag inte göra något alls utan bara äta frukost med mina små favoriter, tänk att man kan älska två små människor helt obegränsat och precis lika mycket! Livet alltså! Upp