HEMMABLIND

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hallå alla finisar som tittar in här varje dag! Blir så glad att ni sakta men säkert blir fler och fler som tar er tiden att kika in här.  Som rubriken lyder så blir man ju så vansinnigt lätt hemmablind, och man går och fotar på i sina samma gamla vanliga vinklar och vyer tills man helt plötsligt kommer på en helt NY!!? Som man liksom inte ens haft en tanke på förut.... hur konstigt är inte det? Och precis så är det med just denna vinkel! Den är ju helt perfekt och väldigt fotovänlig inte sant? Av instagrambilden att döma så verkar det i alla fall som att ni håller med mig! Blir sååååå himla glad för alla fina kommentarer ni ger hela tiden och trots att jag kanske inte alltid svarar alla era kommentarer jämt så ska ni veta att varenda en av dom värmer som bara den! Blir så glad enda in i hjärtat av att ni tr er den tiden och om ni vill får ni gärna även trycka på det lilla hjärtat här nedanför!

Och hur härligt är det inte att schersminbuskarna blommar just nu! Min absoluta trädgårdsfavorit och doften slår ju allt, till och med syrenen om ni frågar mig. Så nu ligger jag i soffan med min minsting med nackspärr och suger i mig så mycket jag kan av den där doften innan den också blommat ut... Borde egentligen jobba, handla, rensa rabatter, städa, tvätta, packa... men nu vart det så här i stället och tur är det väll att jag har världens snällaste snart ettåring som är helt okej med att ligga typ en hel dag i soffan och gossa. Hallelulja!!! 
Allmänt | | 6 kommentarer |

ETT LITET BLAD

(null)

Förra vintern så tog jag ett litet blad från ett fikonträd simningen alls mådde så bra, det var verkligen det sista lilla bladet och resten av trädet fick tyvärr åka i soporna för det fanns liksom ingenting att rädda. Det lilla bladet satte jag i en vas för hur fint är inte det? Hade aldrig en tanke på att det skulle bli något mer än så, men veckorna gick och plötsligt så såg jag att det hade växt till rötter och om jag mins rätt så i april förra året så planterade jag om det i en kruka och bara några veckor senare såg det ut som bilden ovan! Tog sig ganska bra med en gång och växte på bra under vår och sommar, klarade till och med en flytt till huset men när vintern kom så varviga helt säker på att jag tagit död på den lilla stackaren men tydligen inte, i mars i åt smög jag nämligen fram mitt lilla fikonträd som jag hade gömt i det svala och mörka förrådet, och det tog inte mer än några dagar innan det började knoppa lite över allt och NU!!! Kan ni förstå att det ser ut så här?! 
(null)

(null)

Bara ett år senare?! Tycker att det är så häftigt och växtriket verkligen fascinerar mig. Den verkligen växer så det knakar och jag har redan denna vår behövt byta nåde plats och kruka två gånger för den bara skenar iväg... Och hur gärna jag än skulle vilja veta hur jag lyckats med detta fikonträd så har jag ingen aning haha däremot skulle jag verkligen behöva era bästa fikonträdtips! Vad gör jag nu? Är ju så klart livrädd att det ska börja må dåligt av nån anledning så vad ska jag göra? Ska jag beskära det? Nu? Eller när? Hur mycket? Var? Ja ni fattar jag har noll koll och skulle verkligen bli sååå glad för lite goda råd :) 
Allmänt | | 3 kommentarer |

MRS MIGHETTO X H&M

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså jag finner knappt ord för hur underbart detta är!!! Mrs mighetto har tillsammans med H&M baby exclusive tagit fram en helt magisk kollektion som släpps online 14/6 Den kommer förmodligen sälja slut i ett nafs så jag kan verkligen rekommendera att hänga på "låset" 

Vi (jag och Anna) lunchade med bästa mighettogänget i förra veckan och fick en liten försmak på alla fina kläder och fick även varsitt litet kitt med en massa fina saker från detta fantastiska samarbete! Hur gulliga är inte dessa kläder?! Belle och Bianca äääälskar i alla fall sina nya kläder och idag gick vi loss och tog en massa fina bilder på våra små gullisar! Vi hoppas att dom hittar på en massa fler sånna här roliga samarbeten!! Anna och Malin ni är bara BÄST!Allmänt | | 9 kommentarer |
Upp