4 MÅNADERMin älskade lilla gosapa alltså!!! Fyra hela månader har du redan funnits och jag kan inte riktigt fatta det! Tiden går ju verkligen så snabbt och trots det kan jag inte ens minnas ett liv utan denna lilla människa. Så självklart i vår lilla familj.

Världens bästa är hon också, hon finner sig i det mesta, hänger med och är nöjd och glad mest hela tiden. Vi börjar få in bra rutiner och hon sover inte alls lika mycket längre, förutom på nätterna då hon fortfarande sover som en liten stock, vilket vi så klart inte klagar det minsta på. 

Dagarna verkligen springer iväg och vi mixar bebismys och bebisbus med en massa mammahäng, kaffedrickande, husfix och så lite jobb. En helt perfekt kombo om ni frågar mig och livet känns liksom så där lite extra bra just nu. 

Nu ska jag pussa godnatt på min lilla bebis och hoppa i säng.


Allmänt | | Kommentera |

MINIKÖK

Vi har ju en riktig liten bilkille här hemma, bilar är i princip det enda i lekväg som går hem hos Winston eller allt som har hjul eller däck rättare sagt. Och det är ju så klart inge fel med det, vi tycker verkligen att han ska få leka med precis vad han vill. Och för det mesta försöker vi inte påverka honom så mycket. Men ibland försöker vi här hemma att styra hans intresse till lite nya saker och att försöka vidga hans bilvärld en aning. Lättare sagt än gjort när hans önskelista för jul ser ut så här.

Stor brandbil som låter
En ambulans (och en liten ambulanskille)
Legopolisbil
Motorcykel 
Tåg till sin tågbana
Pussel med bilarmotiv

Ja ni fattar, han ääääälskar bilar och gärna när dom kraschar...

Men nu har vi i alla fall gjort ett nytt försök med att hotta upp hans lilla leksakskök med en liten extrahylla som kan fungera lite som antingen skafferi eller affär. Så det blir nog en del julklappar som får flytta hem till det här lilla köket så det blir ännu lite roligare att laga låtsaspankakor. Så klart kommer det även bli några bilar för annars kommer väll besvikelsen vara total haha.


Allmänt | | Kommentera |

BELLES

Vi är ju inte helt klara i barnens rum, delen där Belle ska sova är lite rörig än så länge, där ska det så småningom upp tapet och det ska platsbyggas en liten säng men eftersom hon än så länge sover inne hos oss så har vi inge stressat med det. Däremot så behöver vi verkligen en lite provisoriskt plats för alla hennes saker, helt galet vad mycket man hunnit samla på sig redan trots att hon bara är knappt fyra månader. Så så här får det i alla fall se ut så länge tills vi har tid och ork att ta tag i barnrummet ordentligt! 
Allmänt | | En kommentar |
Upp