BELLE & WINSTON

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mina små gossiga älsklingar alltså... även fast jag varit mamma i snart fyra år så har jag fortfarande lite svårt att förstå att jag är någons mamma och ännu mindre att man nu är mamma till två små minimännsikor. Det är så himla roligt att se dessa små liven växa ihop, hur dom dag för dag får ett starkare band till varandra och Winston är redan nu så otroligt beskyddande över Belle, så gulligt att se och Belle lyser upp som en sol varje gång hon ser Winston och tycker typ att han är roligast i världen. Syskonkärlek alltså! Det är ju verkligen något speciellt med det och det är ju bar så fint. Ser så mycket fram emot att se deras relation utvecklas genom åren och jag hoppas så innerligt att dom kommer fortsätta ha så här mycket om inte mer glädje av varandra hela livet ut. 

Och kläderna då?! Hur fin är inte Belles lilla sparkdräkt från Babyshop? Verkligen mitt favoritplagg på bebisar måste jag säga, en endaste liten sak att klä på och förstå hur skönt det måste va att få hänga runt i en sån hela dagarna. Denna kommer från Marmar copenhagen och är så söt så man dör lite och jag älskar att volangen gå heeela vägen runt! 
 
Ni hittar den Här!Allmänt | | 3 kommentarer |

BLOMBUD

(null)

(null)

(null)

I torsdagskväll fick jag typ världens härligaste överraskning, precis när jag hade kurat ner mig i soffan med mjukiskläder så knackade det på dörren och där stod en budkille med en stor bukett helgblommor och det var inga mindre än Flowery som önskade mig en fin helg! Kan helgen på riktgt få en bättre start än så?! Nä tror inte det faktiskt. Flowerys grej är nämligen att man kan prenumerera på snittblommor och sedan levererar dom direkt hem till dörren. Så värt och så lyxigt! Vem gillar inte att ha snittblommor hemma liksom... Väldens bästa grej tycker jag! 
Allmänt | | 2 kommentarer |

KÖKET

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Som nu har bytt plats igen... men nu tror jag att det hittat rätt! Jag menar hur härligt är det inte att stå och diska och laga mat vid fönstret, borde ju gälla även dom små va?

Hur som helst så får jag alltid såå himla mycket frågor om detta kök och det är faktiskt så att det är ett helt vanligt barnkök från ikea som har fått sig en liten renovering. Bänkskivan har jag slipat upp ordentligt och betsat med en mörkbrun bets. Själva köket har jag målat med snickerifärg och jag målade även över det lilla fönstret. Sedan har jag spacklat igen hålen för handtagen, borrat nya och satt dit nya små knoppar. Plättlätt och ganska kul också om ni frågar mig. 

Vad gäller kulören så har jag säkert målat om det typ 10 gånger men just nu har den samma fina gröna färg som resten av den delen i rummet, vilken färgkod det är är dessvärre lite hemligt än så länge men håll utkik hos Anna närmsta veckorna och snart kommer hon berätta allt om denna perfekta gröna som faktiskt är hennes egen!
Allmänt | | En kommentar |
Upp