FROM THE BED

Igår mina vänner så var jag nog på denna tråkigaste konserten nånsin, aldrig sett ett drygare uppträdande och om jag ska va ärlig hade jag förväntat mig så mycket mer av mr biebs, men men sånt är livet och jag är inte bitter för det. Hoppas att han bjuder sina fans på lite bättre show ikväll för dom som ska gå! Däremot så känner halsont och en förskyllning som kommer krypandes så förmiddagen spenderar jag i sängen under täcket med datorn i knät! För sjuk har man liksom inte tid att vara!

Och vet ni? Denna helg har jag och Peder vår första helt barnfria helg tillsammans sen Winston kom, han ska spendera helgen hos farmor och farfar och jag och Peder ska på födelsedagsfest, gå på bio, sova länge, ja ni vet allt sånt där som är lite svårt att göra när man har en galen liten minivulligan i närheten. Sen får vi väll se om vi klarar hela helgen eller om vi kommer få abstinens och vilja hämta honom imorgon redan.

Hoppas ni har en fin fredag!

Allmänt | | Kommentera |

HALLÅ!

Jag kan helt enkelt inte sluta köpa kläder, nu efter sommaren kände jag att jag behövde lite nytt och fräscht eftersom jag helt ärligt sen Winston kom inte köpt mycket kläder alls till mig själv. Man hamna liksom i ett läge där man bara ville köpa grejer till Winston och gick själv runt i samma gamla trasor varje dag. Jag älskar kläder och mode och har alltid gjort men det hamnade liksom lite andra hand när man fick barn. Det fanns ju så mycket annat man ville köpa då. Men nu så här två år senare när man tröttnat lite på att köpa gulliga dyra bebiskläder och kroppen faktiskt ser bättre ut en den gjorde innan graviditet så har jag äntligen fått tillbaka mitt shoppingsug. Jag köper kläder som aldrig förr och kan helt enkelt inte sluta. Det är ju så kul framför allt för att man återigen får känna sig lite snygg haha. Här om dagen köpte jag dessa godbitar, både kjolen och tröjan är från H&M och jag fullkomligt älskar denna kombo. En snygg skinnkjol med en stickad tröja till. Ett måste i höstgarderoben.

Allmänt | | 3 kommentarer |

FRUKOST

Måste erkänna att jag faktiskt inte är ett jättestort fan av frukost på vardagarna, känns mest stressigt att äta och vanligtvis är jag inte alls sugen på mat när klockan ringer 06,30. Men imorse fick jag ett sånt där extremt sug efter en avokadomacka och var bara tvungen att göra en. Så nu sitter jag och avnjuter en enkel frukost och laddar för massa jobb.

Hoppas ni får en fin fredag!

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp